КЛУБНА ПОДІЯ “LIAR’S DICE”

У п’ятницю 9 грудня Асоціація випускників КМА провела закриту подію «Liar’s dice».

Через ковід і повномасштабне вторгення ми давно не організовували ексклюзивні події клубного формату для випускників КМА. Нагадаємо, що першого разу це була дегустація вина з Тарасом Лукачуком, а другого – особливості та практика допитів і обшуків від Катерини Гупало.

Цього разу господарем події був президент Асоціації – Костя Пересєдов, який у вечір п’ятниці запросив членів Асоціації у ресторан Beef на незвичну гру.

Якщо ви бачили другий фільм франшизи Пірати Карибського моря «Скриня мерця» (це там де Деві Джонс з восьминогом на голові), то ймовірно згадаєте гру у кості на борту «Летючого Голландця», в якій зійшлися троє головних героїв. Ставками в цій грі були свобода, життя і душа. Ця гра – це «Liar’s dice».

Звичайно, яка ж гра обійдеться без актуального контексту. Тож на початку події ми поговорили про стратегії високих ставок і блефу в геополітичній реальності сьогодення. Далі розповіли правила гри та запросили всіх учасників по черзі перевірити себе у «Liar’s dice» за великим зеленим столом. Кожен гарантовано мав три раунди умовного безсмертя, але після цього програш означав втрату місця за столом і вступ у гру наступного гравця. У кінці вечора переможець отримав від Асоціації тематичний приз – пляшку рому «Кракен».

Паралельно з грою гостей чекав легкий фуршет з вином і було вдосталь часу поспілкуватися у вузькому могилянському колі на будь-які важливі теми.