Майдан. Могилянка: запрошуємо на зустріч з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Асоціація випускників НаУКМА та Культурно-мистецький центр запрошують могилянську спільноту і друзів на зустріч з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні 20 лютого о 18:00 у залі “ПідWall”.

Могилянці ніколи не стояли осторонь важливих соціальних зрушень. Уже два покоління могилянців брали участь у революціях: спочатку — у Помаранчевій, потім — у Революції Гідності.

Який він: могилянський революційний досвід? Як цей досвід допомагає гуртуватися, триматися й рухатися вперед зараз, через 10 років після Майдану? Яку роль відіграли події революції гідності у формуванні сучасної України, стійкого громадянського суспільства?

Дивімося разом документальний фільм випускниці Могилянської школи журналістики, лауреатки Шевченківської премії (2019) Катерини Горностай «Скрізь Майдан» й обговорюймо досвід Майдану разом із випускниками НаУКМА — учасниками Революції Гідності Любов’ю Галан і Павлом Бондаренком.

Вхід вільний.


Трошки більше про спікерів:

👩🏻‍💼 Любов Галан

Випускниця, а нині — аспірантка Докторської школи Києво-Могилянської академії, правозахисниця. Співзасновниця благодійного фонду Frontline.Care; співзасновниця та голова правозахисного центру для військовослужбовців «Принцип». 2023 року Любов Галан увійшла до списку «30 до 30: творці майбутнього» за версією журналу «Forbes».

🧑🏻‍💼Павло Бондаренко

Випускник Могилянки, відомий громадський активіст і волонтер, засновник «Радіо Поділ».